izimobil - izidiskont - izidan
izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
izidan
izidan

Vsak dan je lahko tudi vaš izidan!

Opcija izidan vsebuje kar 150 enot - za samo 50 centov!
  • 50 MB prenosa podatkov in
  • 50 SMS/MMS in
  • 50 minut v vsa slovenska omrežja in v EU gostovanju.

Cena je v evrih in vključuje DDV.  Obračunski interval za klice je 60/60. Obračunska enota za prenos podatkov je 50 kB.

Vpišite številko:

         
Ponovno vnesite številko zaradi možnosti napak
cena: 0,50 EUR
Dodajte v košarico
Varen nakup
Pri nakupu vam zagotavljamo popolno varnost. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka. Več >>
Plačilo
Naročene artikle lahko plačate preko spletnih bank Abanet in NLBKlik ali s plačilnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Diners. Če ne uporabljate spletne banke in nimate plačilne kartice, lahko artikle naročite tudi po povzetju.
<< nazaj na izidiskont

Vključene količine so veljavne do 24.00 ure in veljajo za uporabo v domačem omrežju in v EU gostovanju. Neporabljene količine se ne prenašajo. SMS sporočila lahko pošiljate tudi v tujino.
Porabljene storitve nad vključenimi količinami ali po preteku veljavnosti izidneva se zaračunavajo po veljavnem ceniku za posamezno storitev.

Dve možnosti nakupa:
• z vnosom mobilne številke:
Mobilno številko, za katero kupujete izidan, vpišite v okvirček desno zgoraj in nadaljujte z nakupom v spletni trgovini.
O uspešnem vklopu vas obvestimo z brezplačnim SMS sporočilom, v katerem bo naveden tudi datum in ura veljavnosti vključenih količin.
• s poslanim SMS sporočilom:
Vse o vklopu paketov s poslanim SMS sporočilom preberite tukaj.

Stanje neporabljenih količin preverite:

• na spletni strani z vnosom telefonske številke in PUK številke. Preverjanje stanja preko spletne strani je brezplačno;
• s poslanim SMS sporočilom: besedo STANJE pošljite na številko 3388. Poslano SMS sporočilo se zaračuna po veljavnem ceniku za pošiljanje SMS sporočil. Informacijo o stanju prejmete v brezplačnem povratnem SMS sporočilu;
• s klicem na številko Centra za pomoč uporabnikom 051 800 800.  Agent bo v vašem imenu poslal SMS sporočilo za preverjanje stanja. Storitev se vam zaračuna po ceniku za poslano SMS sporočilo. Po klicu prejmete na telefonsko številko, s katere ste klicali, brezplačno SMS sporočilo z informacijo o stanju.