izimobil - izidiskont - paket sms L
izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
paket sms L
paket sms L

Tudi do 75 % cenejše pošiljanje sporočil!

Paket SMS L vsebuje 500 SMS/MMS sporočil.
Če raje pišete sporočila, kot se pogovarjate, je to pravi paket za vas - poslano SMS/MMS sporočilo vas stane samo 0,02 €!

Popusti na storitve v paketih so izračunani na podlagi primerjave z rednimi cenami storitev na dan 30. 7. 2014. Cena za enoto posamezne storitve je izračunana na primeru porabe vseh enot v paketu v času veljavnosti paketa.

Vpišite številko:

         
Ponovno vnesite številko zaradi možnosti napak
cena: 10,00 EUR
Dodajte v košarico
Varen nakup
Pri nakupu vam zagotavljamo popolno varnost. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka. Več >>
Plačilo
Naročene artikle lahko plačate preko spletnih bank Abanet in NLBKlik ali s plačilnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Diners. Če ne uporabljate spletne banke in nimate plačilne kartice, lahko artikle naročite tudi po povzetju.
<< nazaj na izidiskont

Zakupljena količina SMS/MMS sporočil v paketu SMS L velja za pošiljanje SMS/MMS sporočil iz domačega omrežja po Sloveniji, v EU gostovanju in v tujino.

Veljavnost posameznega paketa je 30 dni od vklopa, neporabljena količina SMS/MMS sporočil po preteku tega obdobja zapade.
Poslana SMS/MMS sporočila nad zakupljeno količino ali po preteku veljavnosti paketa se zaračunavajo po veljavnem ceniku za pošiljanje SMS/MMS sporočil.

Dve možnosti nakupa:

• z vnosom mobilne številke: Mobilno številko, za katero kupujete paket, vpišite v okvirček desno zgoraj in nadaljujte z nakupom v spletni trgovini. O uspešnem nakupu vas obvestimo z brezplačnim SMS sporočilom, v katerem bo naveden tudi datum veljavnost kupljenega paketa.

• s poslanim SMS sporočilom: Vse o vklopu paketov s poslanim SMS sporočilom preberite tukaj.

Informacijo o stanju neporabljenih količin v vseh trenutno aktivnih paketih in veljavnosti paketov lahko pridobite na spletni strani, s poslanim SMS sporočilom ali s klicem na brezplačno številko 051 800 800. Podrobne informacije najdete tukaj.