izimobil - izidiskont - paket minute S
izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
paket minute S
paket minute po Sloveniji S

Tudi do 71 % cenejši klici po Sloveniji in v EU gostovanju!

Paket minute S vsebuje 100 minut.
V vsa slovenska mobilna in stacionarna omrežja ter v EU gostovanju brezskrbno kličite za samo 0,04 €/min!

Popusti na storitve v paketih so izračunani na podlagi primerjave z rednimi cenami storitev na dan 14. 10. 2015. Cena za enoto posamezne storitve je izračunana na primeru porabe vseh enot v paketu v času veljavnosti paketa.

Vpišite številko:

         
Ponovno vnesite številko zaradi možnosti napak
cena: 4,00 EUR
Dodajte v košarico
Varen nakup
Pri nakupu vam zagotavljamo popolno varnost. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka. Več >>
Plačilo
Naročene artikle lahko plačate preko spletnih bank Abanet in NLBKlik ali s plačilnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Diners. Če ne uporabljate spletne banke in nimate plačilne kartice, lahko artikle naročite tudi po povzetju.
<< nazaj na izidiskont

Zakupljena količina minut v paketu minute S velja za klice iz domačega omrežja v vsa slovenska mobilna in stacionarna omrežja in v EU gostovanju (tudi za preusmeritev klica). Obračunski interval je 60/60.
Klici na premijske, komercialne in posebne številke se zaračunavajo po veljavnem ceniku in se ne odštevajo od količine zakupljenih minut.

Veljavnost posameznega paketa je 30 dni od vklopa, neporabljena količina minut po preteku tega obdobja zapade.
Porabljene minute nad zakupljeno količino ali po preteku veljavnosti paketa se zaračunavajo po veljavnem ceniku za klice.

Dve možnosti nakupa:

• z vnosom mobilne številke: Mobilno številko, za katero kupujete paket, vpišite v okvirček desno zgoraj in nadaljujte z nakupom v spletni trgovini. O uspešnem nakupu vas obvestimo z brezplačnim SMS sporočilom, v katerem bo naveden tudi datum veljavnost kupljenega paketa.

• s poslanim SMS sporočilom: Vse o vklopu paketov s poslanim SMS sporočilom preberite tukaj.

Informacijo o stanju neporabljenih količin v vseh trenutno aktivnih paketih in veljavnosti paketov lahko pridobite na spletni strani, s poslanim SMS sporočilom ali s klicem na brezplačno številko 051 800 800. Podrobne informacije najdete tukaj.