izimobil - izidiskont - paket mobilni internet M
izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
paket mobilni internet M
paket mobilni internet M

Tudi do 91 % cenejše brskanje po spletu!

Uporabljajte mobilni internet popolnoma brez skrbi, saj 1 MB prenosa podatkov stane samo 0,006 €!

Popusti na storitve v paketih so izračunani na podlagi primerjave z rednimi cenami storitev na dan 14. 10. 2015. Cena za enoto posamezne storitve je izračunana na primeru porabe vseh enot v paketu v času veljavnosti paketa.

Vpišite številko:

         
Ponovno vnesite številko zaradi možnosti napak
cena: 3,00 EUR
Dodajte v košarico
Varen nakup
Pri nakupu vam zagotavljamo popolno varnost. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka. Več >>
Plačilo
Naročene artikle lahko plačate preko spletnih bank Abanet in NLBKlik ali s plačilnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Diners. Če ne uporabljate spletne banke in nimate plačilne kartice, lahko artikle naročite tudi po povzetju.
<< nazaj na izidiskont

Zakupljena količina podatkov v paketu internet M velja za uporabo prenosa podatkov v domačem omrežju in v EU gostovanju. Obračunska enota za prenos podatkov je 50 kB.

Veljavnost posameznega paketa je 30 dni od vklopa, neporabljena količina prenosa podatkov po preteku tega obdobja zapade.
Prenos podatkov nad zakupljeno količino ali po preteku veljavnosti paketa se zaračunava po veljavnem ceniku za prenos podatkov.

Dve možnosti nakupa:

• z vnosom mobilne številke: Mobilno številko, za katero kupujete paket, vpišite v okvirček desno zgoraj in nadaljujte z nakupom v spletni trgovini. O uspešnem nakupu vas obvestimo z brezplačnim SMS sporočilom, v katerem bo naveden tudi datum veljavnost kupljenega paketa.

• s poslanim SMS sporočilom: Vse o vklopu paketov s poslanim SMS sporočilom preberite tukaj.

 

Informacijo o stanju neporabljenih količin v vseh trenutno aktivnih paketih in veljavnosti paketov lahko pridobite na spletni strani, s poslanim SMS sporočilom ali s klicem na brezplačno številko 051 800 800. Podrobne informacije najdete tukaj.