izimobil - izidiskont - paket mobilni internet XXL365
izi logo
Z uporabo spletnega mesta izimobila se strinjate z uporabo piškotkov. Več o uporabi piškotkov in možnostih odjave si lahko preberete tukaj.
V redu
paket mobilni internet XXL365
paket mobilni internet XXL/365

Tudi do 96 % cenejše brskanje po spletu! Paket je veljaven 365 dni.

Uporabljajte mobilni internet popolnoma brez skrbi, saj 1 MB prenosa podatkov stane samo 0,00268 €!

Popusti na storitve v paketih so izračunani na podlagi primerjave z rednimi cenami storitev na dan 4. 10. 2016. Cena za enoto posamezne storitve je izračunana na primeru porabe vseh enot v paketu v času veljavnosti paketa.

Vpišite številko:

         
Ponovno vnesite številko zaradi možnosti napak
cena: 32,90 EUR
Dodajte v košarico
Varen nakup
Pri nakupu vam zagotavljamo popolno varnost. Prenos podatkov poteka po zavarovani povezavi in je enako varen kot vaša spletna banka. Več >>
Plačilo
Naročene artikle lahko plačate preko spletnih bank Abanet in NLBKlik ali s plačilnimi karticami Visa, MasterCard, Maestro in Diners. Če ne uporabljate spletne banke in nimate plačilne kartice, lahko artikle naročite tudi po povzetju.
<< nazaj na izidiskont

Zakupljena količina podatkov in SMS/MMS sporočil v paketu mobilni internet XXL365 velja za uporabo v domačem omrežju in v EU gostovanju. Obračunska enota za prenos podatkov je 50 kB.

Veljavnost paketa je 365 dni od vklopa, neporabljena količina prenosa podatkov in SMS/MMS sporočil po preteku tega obdobja zapade.
Prenos podatkov ali SMS/MMS sporočil nad zakupljeno količino ali po preteku veljavnosti paketa se zaračunava po veljavnem ceniku.

Dve možnosti nakupa:

• z vnosom mobilne številke: Mobilno številko, za katero kupujete paket, vpišite v okvirček desno zgoraj in nadaljujte z nakupom v spletni trgovini. O uspešnem nakupu vas obvestimo z brezplačnim SMS sporočilom, v katerem bo naveden tudi datum veljavnost kupljenega paketa.

• s poslanim SMS sporočilom: Vse o vklopu paketov s poslanim SMS sporočilom preberite tukaj.

 

Informacijo o stanju neporabljenih količin v vseh trenutno aktivnih paketih in veljavnosti paketov lahko pridobite na spletni strani, s poslanim SMS sporočilom ali s klicem na brezplačno številko 051 800 800. Podrobne informacije najdete tukaj.